Avui hi guanyem

El Barça ha fet molt de treball  fins arribar a Wembley,per començar tenia que passar del mini play-off .El play-off  és una mini lliga de quatre equips si no m´he equivoco que competeixen entre ells per veure qui és classifica per jugar la champions, és classifiquen els 2 primers de cada lliga i els altres 2 queden eliminats. Després de passar el play-off el Barça va jugar contra el Arsenal i en el seu camp van perdre 2-1 però aquí van guanyar 3-1 i el Barça va passar de vuitens. El següent rival era el Shakhtar Donetsk però ara van començar guanyant, 5-0 en el nostre camp i en el seu també van guanyar  1-0.Van passar de quarts i ara venia la semifinal un clàssic  Barça vs Madrid el Barça va guanyar 0-2 en el camp del Madrid i aquí en el Camp Nou va empatar 1-1 i una altre vegada el Barça passar de semifinals.I aquesta nit jugant el Barça vs Manchester United, i la primera Champions que va guanyar el Barça va ser en aquest mateix camp en Wembley, la segona en Paris i la tercera en Roma.

One thought on “Avui hi guanyem

Comments are closed.