Ribatallada 2011

Aquestes són les meves fotos de les sortides. Si voleu podem afegir les que vau fer vosaltres. Estaria bé que algú escrigui quelcom sobre la sortida fent una mena de reportatge de la mateixa com si fos un periodista. També podeu escriure si us va agradar o no. Per dir això escriviu un comentari.

6 thoughts on “Ribatallada 2011

 1. Ricard Post author

  T’ha cansat molt per falta de costum. Quan estàs acostumat a fer caminades no et canses tant i gaudeixes més del paisatge i de l’entorn. Segurament a la propera que fem no et cansaràs tant. Ja ho veuràs.

 2. joel

  Jo ho vaig passar molt bé. El bosc semblava el de la peli de Avatar. Tinc ganes d’anar amb els meus pares i ensenyarli tot. Ho tenim molt aprop i no havia anat mai.

 3. Ricard Post author

  Doncs si us ha agradat, ara ja sabeu el camí. Com diu el Joel, podeu intentar repetir un dia amb la vostra família i descobrir aquest racó que tenim tan a prop de casa.

 4. Cristina

  Hola quina jastima jo no hi vaig poder anar perquè tenia el peu malamen però he vist les fotos i segurament hus va agradar molt. 🙂 🙂

Comments are closed.