Frankenstein in Can Rull

El dia 27 de Gener vam anar a veure una obra de teatre que es diu ”Dr Frankesntein” aquesta obre es tractava d’un doctor que estudiava les parts del cos i volia crear un invent amb el seu ajudant.

Un dia el Dr Frankesntein va plegar de treballar i li va dir a el seu ajudant que li portes un llibre pero l’ajudant va portar un llibre de Dumbo 😆 😆 . Despres el doctor Frankesntein li va dir que li portes l’altre llibre i al final,si, li va portar el llibre de ”Com crear un monstre?”. Pero es va donar conta que li faltava un cervell i li va preguntar a un nen que com es deia? quin es el teu color preferit? quina cosa t’agrada de veure?.I es va crear el monstre del doctor.

Despres van sortir de la nostra escola el Pol fent un concurs el Jeremy fent un ball i la Judith fent de maquina. Em va agradar molt! 🙂

4 thoughts on “Frankenstein in Can Rull

Comments are closed.