3r i 4t.- X Trobada de Flabiolaires Escolars a Castellolí

Ahir els nens i nenes de 3r i 4t van participar a la trobada de flabiolaires. Vam poder gaudir d’unes actuacions molt maques i treballades que van incloure arranjaments de cançons famoses (Lemon Tree, Superman, Harry Potter…), tradicionals, o pròpies. També vam poder veure ball de bastons, de capgrossos i coreografies de percussió corporal i amb ampolles.

La classe de 3r va interpretar el “Ball de gegants de l’Escola Bergantí” i la classe de 4t la cançó “When the Saints” (amb una coreografia pròpia) i el ball de bastons “El virolet”. Felicitats a tots els participants!!!

En aquest enllaç podreu veure imatges i vídeos de les actuacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *