5è.- Concert de Cantània ANUL·LAT

Malauradament s’han cancel·lat els darrers concerts de la cantània. Aquest fet fa que el proper dilluns 15 de juny no podem anar a Barcelona a cantar l’obra que portem assajant tant de temps i que tanta il·lusió ens feia. L’Auditori ha publicat aquest comunicat de premsa:

COMUNICAT DE PREMSA
Barcelona, 12 de Juny de 2015
En compliment de les mesures cautelars dictades pel Jutjat Social núm. 9 de Barcelona, L’Auditori es veu obligat a suspendre el concert participatiu amb col•lectius socials Et Toca a Tu que s’havia de celebrar aquest vespre. Aquestes mesures cautelars responen a la demanda interposada pels treballadors del servei d’acomodació de Manpower Group Solutions en vaga i impedeixen a L’Auditori realitzar el control d’accés de manera que l’equipament no pot garantir la seguretat dels espectadors.
Lamentem profundament la suspensió la resta de programació pròpia fins a final de temporada també es veu afectada per aquesta mesura i, per tant, queda cancel•lada.
Això afecta el projecte educatiu Cantània, del qual encara quedaven cinc concerts per celebrar-se, amb la participació de més de 3.500 nens i nenes.
L’Auditori vol expressar la seva voluntat de continuar la mediació de la Generalitat en el conflicte per tal de trobar una solució el més aviat possible.
Estem destrossats,
Cantània 2015

Si voleu més informació al respecte podeu visitar el bloc dels vaguistes exposant els seus arguments https://lauditorivaga.wordpress.com/ o veure aquest vídeo força aclaridor de com estan els ànims a l’Auditori des de fa dies.

Esperem que des des de l’Auditori ens facilitin aviat alguna oportunitat per rescabalar aquest greuge, sigui fent els concerts més endavant o amb la oportunitat de participar en la cantata de l’any que ve. O en el pitjor dels casos, retornant els diners de les entrades i prou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *