L’aula de música es renova!

S’acosta la festa de l’APA i publiquem ara al bloc aquesta notícia apareguda al web de l’escola a principis de curs.

“Us volem fer saber la nostra alegria per la recent incorporació d’instruments a la classe de música. Hem d’agrair a l’APA aquesta inversió que permetrà que els tres cicles educatius (infantil, primària i secundària) tinguin nous materials i noves possibilitats per a poder dur a terme les classes de manera més activa i engrescadora. A més donem les gràcies a l’Escola i les persones que han col·laborat en la reparació d’alguns instruments o que ens han regalat aquells que no feien servir.”

xavidemusica's Instruments classe album on Photobucket

Realment hem fet servir molt els nous instruments i els reparats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *