Carnaval ja?

Hola a tothom!!

Doncs ja estem de tornada, i com us va anunciar la Maite, aquesta setmana escoltarem la increïble obra del compositor francès  Camille Saint-Saëns el Carnaval dels animals. És una peça de 14 moviments on cadascun d’ells representa persones, un animal o un conjunt d’animals. Per exemple, el piano representa uns pianistes estudiant escales musicals; l’elefant està representat per un moviment on destaca el contrabaix; el cigne, representat per dos pianos i un violoncel; o les tortugues ballant a ritme de can-can. esperem que us agradi.

2 thoughts on “Carnaval ja?

  1. Mar

    ola Gonzalo soi el Javier i m’ha agrada molt aquest carnaval dels animals. Es mui dibertido.
    Javier Marcos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *