Cantània 2024

El passat dilluns 27 l’alumnat de 5è va participar a la Cantània 2024, a l’Auditori de Barcelona. Aquest any, es diu El naufragi, i els autors son el Jair Domínguez (lletra) i el Marc Timón (música). L’alumnat ho va donar tot i l’espectacle va ser impresionant. Felicitats a tot l’alumnat per la seva implicació, i a les famílies per la seva assistència i esgotar les entrades.

Cantates de 3r

Els passats 23 i 24 de maig els grups de 3r van interpretar a El Roure, conjuntament amb l’alumnat de 3r de l’Escola de la Vila, la Cantata per una tortuga, de Dani Coma. Els nens i nenes ho van fer molt bé i va ser tot un èxit, així reconegut pel públic assistent. Vam tenir la sort de, per segon any consecutiu, poder col·laborar amb components del grup de teatre de la Germandat, i de la secció de música del Grup. A tots ells moltes gràcies.

A l’esquerra, els nens i nenes de 3rA

A l’esquerra, els nenes i nenes de 3rB

Dansem 2024

El passat dijous 2 de maig, l’alumnat de 1r, 2n i 4t van participar en el VII Dansem a Polinyà, trobada de danses tradicionals dels nens i nenes de les escoles del poble, al camp de futbol municipal. Va ser tot un èxit d’assistents de públic, ja que vam omplir pràcticament totes les graderies, i els i les dansaires, van estar a l’alçada, fent unes danses molt boniques i reconegudes per tots. L’alumnat va posar moltes ganes i energia perquè sortissin molt bé les danses, i amés a més, ens va fer un dia perfecte.

Aquí teniu un recull de fotos:

Cliqueu la foto per veure més imatges

Marcel contaire

Benvinguts al curs 2023-24.

Com a novetat aquest any, per celebrar el Dia de la música el 22 de novembre, cantarem tota l’escola al gimnàs la cantata Marcel contaire, música de Miquel Coll i text de Manel Justícia. Aquí us deixo els enllaços de les cançons a l’Spotify per poder anar practicant. Bon curs i molta música!!

Cantates de 3r

Els passats 25 i 26 de maig els nens i nenes de 3r van interpretar una cantata al Roure, conjuntament amb l’alumnat de 3r de l’escola de la Vila. La cantata es diu el Saltacontes, i l’autor és el castellarenc Dani Coma. Per primer cop vam col·laborar amb la secció de música del Grup de Polinyà, i la de teatre de la Germandat de Polinyà. Va ser una experiència inoblidable i els nens i les nenes ho van fer superbé. També va estar a la mateixa alçada el públic que va omplir tota la sala d’actes del Roure els dos dies.

L’any vinent esperem tornar amb una altra cantata que torni a agradar a tothom.

Aquí teniu els dos vídeos per si us ho vau perdre:

Actuació de 3rA de la nostra escola i 3rB de l’escola de la Vila el 25 de maig

Actuació de 3rB de la nostra escola i 3rA de l’escola de la Vila el 26 de maig

Cantània 2023

El passat dijous 4 de maig, l’alumnat de 5è va participar a la Cantània, que va tenir lloc a l’Auditori de Barcelona. Aquest any es diu Les portes del món.

La veritat és que ho van fer molt bé, i l’experiència ha estat impressionat, en paraules dels nens i familiars.

Aquí teniu unes quantes fotos:

Dansem a Polinyà 2023

El passat dimecres 26 d’abril l’alumnat de cicle inicial (1r i 2n) va participar en la trobada dansaire Dansem a Polinyà, que va tenir lloc al camp de futbol municipal del poble. Aquesta va ser la sisena edició, tot i que ja feia 4 anys que no es realitzava pel motiu de la pandèmia. Els i les dansaires van estar a un nivell molt alt, i el públic va acabar molt satisfet de les boniques danses que van oferir. Ja estem desitjant tornar l’any vinent.

Cliqueu per veure més fotos