Setmana musical

Hola a tothom!!

Bé, ha arribat la gran setmana de la música i el divendres 20 de novembre ho celebrarem a l’escola. Pel matí, l’alumnat de primària farà un taller de construcció d’instruments, i per la tarda, tota l’escola cantarà cançons i ens escoltarem uns als altres. Mentres arriba el gran dia, duran tota la setmana escoltarem una selecció de cançons que parlen de la música. El llistat de cançons serà el següent:

Joan Manuel Serrat, Bendita música; Jonas Brothers, Play my music; The beach boys, I can hear music; ABBA, Gracias por la música; Carole King, Music; John Miles, Music; Leela James, Music; Andrea Bocelli i Eros Ramazzotti, Musica E’; Mocedades, La música; James Taylor, Music.

Esperem que us agradi. Ah, i ja sabeu que podeu fer els comentaris de quines cançons us han agradat més!! Salut!!

1world_music_character_large1

5 thoughts on “Setmana musical

 1. Gonzalo

  Hola Mar. Doncs tens tota la raó. L’equip de megafonia que tenim no és cap meravella, i és difícil solucionar el tema del volum perquè hi ha cançons que no s’escolta, i d’altres que tot el contrari, distorsionen, depenent del volum de gravació de les mateixes. Així intentem controlar el volum manualment, però de vegades no hi és el Tasio, el Jordi, o no hi sóc jo…. En fí, és un tema que li donem voltes fa temps i trobarem la solució més adient. De totes maneres, preferim escoltar aquest soroll com tu li dius, que no la típica botzina, que és menys pedagògica.

  Salut i gràcies pel missatge.

 2. Mar

  Bon dia a tots i totes!
  Molt bona aquesta sel·lecció se música que heu fet per conmemorar el dia de “Santa Cecília” la patrona dels músics. No sé si aquesta música és la mateixa que sona a les entrades i sortides de la canalla, i m’agradaria aportar-vos un comentari…Fins ara que estic de baixa no havia pogut portar al Javier a les hores en que poseu la música, i ara que ho estic fent trobo que la idea és molt bona perque per una banda sempre va bé sentir música, i per altra aquesta rutina ajuda als més petits a saber qué han de fer, l’única cosa és que la música està tan alta que no se sent bé i em sembla una mica caótic el “soroll” en que queda convertida. No sé si es podria posar una miqueta més baixeta. Aquí queda la meva “proposta”!!
  Moltes gràcies i fins ara!
  Mar Pérez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *