El retorn de la llúdriga

El divendres l’Arnau i la Mònica van venir a l’escola i ens van explicar un conteica sobre el retorn de la Llúdriga, els perills que ha de viure, l’ ambient i zones on viu i els animals amb qui conviu dia a dia. El conte va resultar molt atractiu i interessant pels nens i nenes ja que l’ambientació va ser creada mitjançant grans diapositives amb color, i l’aparició dels animals amb ombres xineses.
Seguidament van deixar practicar als nens i a les nenes el funcionament de les ombres xineses i finalment vam pintar un dibuix on hi apareixien els protagonistes del conte i el paisatge on viu  la Llúdriga.

llu1llu3

One thought on “El retorn de la llúdriga

  1. picarol's family

    Felicitats… és molt enriquidor pels nens i nenes escoltar contes contats,
    i exposar-los de maneres diferent, d’aquesta forma van agafant plaer i
    gust per la llengua oral i escrita…..gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *