Ball d’inauguració

per Rubén
Els alumnes de 6é hem fet el ball de tots els anys per inaugurar el dia de l’esport el dia 27 d’abril de 2011 que també es el dia del Montserrat. Tot va començar quan a principis del segon trimestre la Raquel ens va dir que teníem que començar a aprendre el ball del dia de l’esport. A partir d’aquí ja tots els dies que tocava educació física fins el dia de l’esport varem fer el ball. Una vegada ja el sabíem sol el practicàvem. Quan va arribar el dia el vam ballar i ens va sortir molt bé, després del ball vam encendre la torxa, es va fer un recorregut de quatre nens dos de 6é(A), la Marina i el Giorgan, i dos de 6é(B) l’Elena i el Rubén. En finalitzar aquesta inauguració del dia de l’esport varem començar amb les activitats esportives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *