Double-decker bus

Per Pablo
El mateix dia que vam anar a l’educació viaria a la tarda ens va visitar un nou professor, però aquest no era de l’escola, era Irlandès! Va parlar de diverses coses com: Si vulgues ser un animal jo seria un/a… També va fer coses que nosaltres no faríem, per exemple; escriure a la finestra… Però no va acabar aquí, tot es va fer més divertit, van portar un autobús de 2 pisos, que ens hi van deixar pujar

Però que va acabar malament perquè uns nens es va quedar a dalt de l’autobus per una baralla insultant-se. Aleshores va vindre una bronca per un seguit de fets abans que aquest. Ens vam quedar sense projecte i separats per 4 files a fer feina individual en comptes de seure en grup com sempre. Tot i això, va ser el millor dia de tot el trimestre només aquella estona.

2 thoughts on “Double-decker bus

  1. Pablo

    Albert tenim que fer el link de l’educació viaria que ja l’han fet el xavi i el nico.

  2. @mariusmontmany (twitter)

    pabloo com has pugut possar el comentari a les 15:00 si estavees a classe??!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *