Més Carnaval!!

La setmana del carnestoltes va ser del 28 de febrer, al 4 de març. El primer dia Dilluns en carnestoltes ens va dir tot el que havíem de fer al dia següent, la consigna va ser cabell estrafolari.

Quasi tothom de la classe ho va portar, jo més o menys. Els el dimecres el carnestoltes en el seu cos que estava en el porxo tenia enganxat un paper que deia: que havíem de portar un barret. Com abans he dit no tothom ho va portar, he de reconèixer que la majoria si i jo també. Va ser igual el dijous que la gent tenia que portar els llavis i els ulls pintats.

Van haver-hi diferents tipus de pintades, un de pallasso, un altre de noia maquillada, i més.

Els següent dia ja era divendres 4 el que vam fer un judici al carnestoltes el que protagonitzaven: el Màrius de fiscal, el Pau d’advocat, el Rubèn, en Miquel, el Diego, l’Elena i la Carolina de testimonis, ha si i en Bernat de jutge i l’Alberto de presentador.

Els nens petits van estar molt atents però no sabien que fer quan passava alguna cosa com quan condemnaven al carnestoltes amb l’exili fins l’any que ve. Després l’Alberto va dir el que teníem que fer aquella tarda que era portar una disfressa fent una gran festa al pavelló. Van ser molts grups en les comparses però quasi tothom anava de científics, jo de probeta. Va ser desprès quan va començar la festa.

I desprès de la festa per acabar de rematar una xocolatada més coca per berenar per recollir diners per les colònies.

La meva opinió es que va ser molt xulo divertit i la xocolatada una mica complicada per els venedors.

4 thoughts on “Més Carnaval!!

 1. N0eliiett@h

  Holaahh!!! Que tal¿?* jejeh!!! Aquest dia va ser hipper divertit!! Mai l’ovlidaré jeje m’ho vaig passar super bé, peró lo dolent esque l’any que bé ja no estarem a la escola per poder celebrar el carnestoltes. Ja no será lo mateix ji,ji!! Bueno a no ser que repetim:( ji,ji jo no vull repetir!!*Adeuu*Ens veiem!!!

 2. NeReA

  Carol tens molta rao vam ser les millors.
  Noelia yo tambe m’ho vaig pasar molt be.

 3. carolina!

  Noleia si que u podrem celebrar pero no com al cole si no d’una altre forma + jo mai oblidare aquet curs ni les colonies que farem si tenim sort de fer-las!!! + yo tampoco vuy repetir!! 🙁 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *