Excursió a la Barcelona medieval

Per Elena
A l’octubre de 2010 vam fer una excursió a la Barcelona medieval. L’autocar ens va deixar al parc de la Ciutadella i vam anar caminant fins al carrer de la Ribera, allà vam fer la primera parada. Davant nostre teníem el mercat del Born. Com que a l’escola ens havien donat un full per marcar el recorregut que féssim en aquesta excursió, el vam marcar fins a aquell carrer i hi vam fer el primer punt. L’Albert ens va explicar que el mercat del Born estava en obres i ara allà no es podia comerciar. Vam continuar caminant fins al passeig del Borni vam parar per fer una ullada als voltants. Després vam seguir fins arribar al fossa de les moreres, ens vam asseure i l’Albert ens va explicar perque el fossa de les moreres s’anomenava fossa de les moreres. Vam tirar una mica cap a l’esquerra i ens vam situar davant de la catedral d Santa Maria de Mar, una veritable esglèsia de l’edat mitjanaVam entrar dins i la vam veure per dintre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *