¿Quién es quién?

Per Xènia i Laura
A castellà hem començat una nova activitat, quién es quién. Consisteix en donar unes pistes sobre tres persones o coses i els altres ho han d’endevinar qui és qui. Primer ens vam posar un exemple a la pantalla, i a partir d’allà, vam haver d’inventar-nos un. Per fer un qui és qui has de començar per fer una taula, amb tota la informació que hi vols que hi surti. Aleshores hem de començar a escriure les pistes.
Després d’assegurar-te que esta bé i que s’entén fas un dibuix de decoració. Els hem penjat a fora al suro. Al final farem un concurs i el primer que els endevini tots guanya i li donen un premi, però no sabem que serà, encara aquest premi.

7 thoughts on “¿Quién es quién?

 1. NOELIA

  Xènia i Laura, el vostre àrticle està molt bé, m’hagrada molt.
  Hos ha quedat bé i vona feina!!!
  adeu besitos enormes wapas!!!jejeje

 2. NOE

  Hoolaa, algú li agradat fer aixó del quién es quién¿?¿?¿?¿? a mi no gaire perqué aixó de pensar no es tipic de mi ni hem va gaire jeje!!!!
  bbueno pro per una part si heee jeje bno dw vaig afer més comentaris pl block dw a tots i a totes jejexdxd!!

 3. Albertoo

  Xenia i Laura os ha quedat molt be aquest article del quien es quien.
  Vull saber que es el regal. 🙂

 4. Màrius

  noelia 🙂
  ami si qe m’agradat i bastant, pero no ha sigut el tema qee mes m’ha agradat!

  al menys no tenim a l’albert
  jajajajajjaajjaA
  es bromaa

 5. NOELIA

  A oks Mariùs xd!!! bno a mi no es que no m’agradi gens ni rs d’aixó xd pro si k dic k aixó no m’ha agradat gaire xdjajajejeje!!i una cosa Mariùs aixó de que no tenim al Albert es veritat o es koña¿? xdjaje ho dic prke ell també es fica al blokc i ho veu xd!!
  bno dw a tots i a totes!!!!

 6. mariia

  siii pro ell bol dir k sort k no tenim l’albert a caste jjje esq noeliaaa ssi a estat molt bééé

 7. NOELITTA

  Aaaa Maria enkara no me enterat pro bno dona igual jejejeje vull acabar ya la escola pr anar al insti i veure els nostres amics jejeje bno millor l’escola no perquè almenys en una mica bastant més fàcil jejeje!!! bueno todo yegara jiji dew m’en vaig!!!xd!!!bsssss!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *