Protesta excursions i colònies

per volemDiego Arcos i Noelia Montoya
Aquest any pensem que no hi hauran ni colònies ni excursions perquè els profes porten anys protestant per diverses coses i al final han decidit que no farem excursions perquè fins ara ho venien fent sense cobrar les hores extres i en aquestes condicions no volen continuar fent-ho.
Ens han comentat que potser fem alguna que altre excursió durant el curs, però només al matí.
És per això que el dia 28 de setembre, a la reunió de presentació del curs alguns pares van preguntar perquè els fills s’han quedat sense colònies i fins i tot uns quants alumnes han protestat respecte això. Els nens pensen que s’haurien de fer colònies, i nosaltres pensem que haurien de haver colònies i excursions perquè es l’últim any de cole per a nosaltres i pensem què ens mereixem excursions i colònies i ens sembla una mica malament per la nostre part.

6 thoughts on “Protesta excursions i colònies

 1. NOELIA

  Aquest article ens ha qedat bé no¿?jeje!!!! a mi m’agrada ara mariùs no et qeixaras de k estas al block en una fotooo heeeee jeje dw!!!

 2. elia

  hola!
  jaja es vritat noelia.
  Es una pena k ens tigem que guañar nosaltres mateixos dines per les nostres colonies ES DEMIGRANTTTTTTTT :@

 3. Pingback: » Colònies!!

 4. Noelia

  Hola!! jeje si si peró lo bó d’ara eske ja teniim colòniessssssssssssssssssssssssssssssssssssssss jejeje k bé no venga todos por haí a i albert tú també heee jejeje :):) dw!!!!:)

 5. AARON

  AARON

  Noelia no flypis tant, que no som ocallets uns per aqui i uns per allà!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *