El zoo d’en Pitus

Per Sascha Fisac González
Al principi vam agafar el llibre del zoo d’en Pitus llegint les primeres pàgines. Vam començar a llegir el llibre, vam acabar la classe i l’Albert ens va ficar deures per casa. El dimarts següent ens van donar el quadernet d’en Pitus i vam llegir cada dimarts fins acabar el llibre i fer algunes activitats. Una de les activitats era fer una representació d’un capítol en que la colla anava pel barri a buscar els animals que els hi faltaven. El Albert va fer grups i ens vam repartir el capítol i ens vam repartir els personatges dins cada grup.

zoo1El llibre anava de una colla de nois que volien fer un zoo per treure diners per el seu amic Pitus que s’havia ficat malalt. van fer el zoo, el Pitus es va poder curar i va tornar a la colla.
Desprès de acabar el llibre vam començar per grups a fer els murals resumien un capítol del llibre i un cop penjats a fora, els vam explicar.
Aquest llibre mai l’oblidaré. Em va encantar, era molt divertit!!!…

5 thoughts on “El zoo d’en Pitus

 1. NOELIA

  miquel no se t’enten!!!!
  que posa¿?!!!!
  bueno a part d’aixó jo, volia dir que a mi hem va agradar molt aquest conte, però que aveguades s’hem feia molt llarg!!!
  però m’hes igual perquè a mi m’ha agradat molt!!!
  issìm!!!

 2. NOELIA

  Bueno no se si a la demés classe l’ha agradat aquest llibre¿?!!!
  per`oposeu més comentaris perquè estem deixant massa el blok i estaria molt millor de posar algúns més comentaris.
  Però aixó, només ho comento però vosaltres feu el ke volgueu jo no hos mano a res!!!!!

 3. NOELIA

  BUENO, A MI M’HA AGRADAT MOLT AQUEST LLIBRE, PERÒ NO EL VULL TORNAR A LLEGIR DE MOMENT, DE MOMENT PERQUÈ S’HEM FA MOLT PESAT I MOLT LLARG, PERÒ AIXÓ NO VOL DIR, QUÈ DINS DE UNS QUANTS ANYS NO EL VULGUI LLEGIR, ESCLAR!!!!
  JE,JE,JE,JE!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *