Fraccions i proporcions

per Xènia
A la classe de mates, amb mig grup, l’ Albert ens va dir que havíem de fer proporcions amb un dibuix d’un temple. Amb parelles havíem de fer un dibuix 3 vegades més petit del model i un altre quatre vegades més gran que el model.
Aquell dia ens va deixar uns quants minuts per anar-ho fent, però era de deures, i al dia següent que tocava aquesta matèria casi ningú ho havia fet i va deixar que ho acabéssim de fer-ho just aquell dia, i només ho van acabar dos parelles.
Ens va costar una mica, però em va agradar molt!!!

4 thoughts on “Fraccions i proporcions

 1. NOELIA

  aaaaaaaaaaaaa¿¿!!!¿?¿?¿?¿¿?!!! molt bé xènia però perdò esque de que estas parlant¿?!!!!!!!!
  bueno de totes maneres, el teu àrticle està molt bé, ehhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeee!!!!!!!

 2. Maria del Mar

  Ep nois! Deixo aquí el missatge perquè no sé bé on posar-lo… He sentit que els qui vau catejar l´últim control de mates podeu quedar-vos a l´hora del pati amb el profe perquè us resolgui dubtes. Bé, comentar-vos que amb el anys veureu que tots els profes volen ensenyar, però no tots es preocuparan perquè aprengueu (és molt diferent). És important que valoreu aixó. Segur que el vostre profe no vol que li doneu les gràcies, però almenys, tenir-lo en compte, val?

 3. NOELIA

  Moltes grácies Maria del Mar per entrar al nostre blok i pel teu comentari i proposta t’ho agraeixo molt!!!!!!!!!¿?

 4. yerinoeliajeje

  A XÉNIA YA SE DE K PARLES BNO D’AIXÓ FA MOLT DE TEMPS PERÓ BNO ESKE M’HO VA DIR L’ALBERT PER AIXÓ NO SAVIA EL K ESTAVES DIENT!!!!
  JEJE BNO DEW A TODOS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *