Conta contes

El Dimarts dia 20 d’abril vam anar a la sala d’audiovisuals a escoltar un contacontes dins les activitats de la setmana de Sant Jordi. Va venir el rondallaire Cesc Serrat a explicar-nos tres contes.

El primer que ens va explicar anava de un nen que en el seu poble hi havia tres camins, i un d’ells no duia enlloc segons deia tothom. Ell el va seguir i va arribar a un palau amb jies al que després ningú més hi va poder arribar.

El segon que ens va explicar va ser sobre una pomera, i un nen que sempre jugava amb ella, però un dia la pomera es va quedar sense res i sense aquell nen que era amic seu.

I per últim vam cantar la cançó de la llebreta i els gossos del rei de matalgram. Tots els que estàvem a l’aula vam cantar i vam picar de mans!!!!!

Ens ha semblat a tots molt bé aquests contes, i ens han agradat moltissím escoltar a en Cesc Serrat com ens contava tots els contes , que ens ha contat!!!!!!!

8 thoughts on “Conta contes

 1. NOELIA

  perdò, esque al diego i a mi, sens ha ovlidat de posar-ne el nom dels que ho hem fet, bueno donç ho hem fet el diego i jo, la noelia!!!
  Vueno a mi el contacontes hem va agradar, però tampoc es que m’ha agués agradat molt la beritat, però he de dir que va estar molt bé!!!!!!!!

 2. NOELIA

  A mi, hem va agradar molt aquests contes que ens va venir a explicar-nos en Cesc Serres, hem van encantar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. noelia

  A mi, hem va agradar molt, pero una cosa i es que ho sento que ho tingui que escriure aqui:
  Que es que, posu-bos més en el bloc i poseu més comentaris qur ya fa molta falta en el block!!!!!!

 4. elia

  lo que no em va agradar es que parlaba molt flux i els nens no callaben
  pero tot lo demes em va agradar molt xd dew

 5. xeni

  Si va estar molt bé i a més cada conte estava explicat d’una maner diferent, un am dibuixos a una tela i un altre am coses enganxades amb belcro i l’ultim, que va ser el que més em va agradar va ser, el que ho va fer amb un nino que representava dos personatges

 6. NOELIA

  JA HO SE XAVI QUE TÚ ENTRES VARIES I MOLTES BEGUADES, PERÒ ESQUE HI VHA MOLTA GENT QUE MAI ENTRA I A MÉS A MÉS NO POSA CAP COMENTARI SAPS?¿!!!!
  I BUENO A MI HEM VA AGRADAR MOLT AIXO DEL CONTES, TOT AIXÒ VAMOS, PERÒ LA XÉNIA TÉ MOLTA RAO ALLO DE LES TITELLES DE DOS CAPS A MI HEM VA MOLAR MOLT, I HEM VA AGRADAR MOLT!!!!!

 7. Bernat

  Noelia, as posat molts comentaris.
  Però encara que va estar be, ha mi emb va semblar que parlava com el Nunyez del crakovia.
  Cinc euros e aixo es molt uiuiuiuuiuiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *