JA HEM ACABAT ELS TERMÒMETRES!!!!

Com ja vam comentar en l’últim article, estàvem construint uns termòmetres per a poder entendre i localitzar les temperatures de les diferents tècniques de conservació que hem estat treballant. Així podem veure cada tècnica quin lloc ocupa del termòmetre, i també veure en quines temperatures viuen els microorganismes que fan malbé els aliments.

Per grups vam fer un disseny del termòmetre en volum i el vam construir. Un cop acabats els vam explicar als companys i els vam valorar.

Llavors, ens vàrem adonar que tots els grups menys un, haviem col·locat sota zero la refrigeració, i vam deduir que és impossible, ja que si tenim l’aigua a la nevera i la nevera estiguès a sota zero, aquesta aigua es congelaria. Per tant, aquesta tècnica ha d’estar per sobre dels 0 graus.

 

DSC00094 DSC00093 DSC00092 DSC00091 DSC00090 DSC00095

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *