Pervivència en la llengua i expressions

Pervivència en la llengua i expressions

La paraula Orfeu encara continua present en les nostres vides, i per demostrar-ho he fet una recerca de llocs on encara el podem trobar, per exemple:

PERVIVÈNCIA EN LA LLENGUA

  • Orfeo ( sistemas contra incendios )

És una empresa del grup constant, especialitzada en disseny i la fabricació d’extintors i sistemes contra incendis per als sectors industrial i marítim. La capacitat d’innovació d’Orfeu i el desenvolupament de solucions a mida, proporciona una major eficàcia i seguretat en termes mediambientals i sempre adaptades a les necessitats de cada client.

La seu central és a Barcelona i té presència a tot el territori nacional, inclosa Canàries, amb legislació específica pròpia.

Orfeo compta amb les principals garanties de qualitat i els equips industrials estan desenvolupats conforme a les normes Europees.

orfeo-fe-36-61whatsapp-image-2016-12-12-at-10-30-12

Inicio

  • Orfeó Gracienc ( Institució de Coral )

És una societat coral fundada per Joan Balcells ( Nascut a Barcelona, el dia 2 de Març del 1882 i va morir el 26 de Maig de 1972. ) el 1904 a la vila de Gràcia, actualment un barri de Barcelona.

A causa del prestigi del fundador han participat en concerts d’artistes cèlebres. I ha estat dirigit per mestres d’alt prestigi.

http://www.orfeogracienc.cat/

  • Orfeo ( オルフェウ en japonés )

És l’equip nacional d’Itàlia, que participa en el torneig Football Frontier International.

És el quart equip en enfrontar-se a Inazuma Japó.

 orfeo5

http://www.orfeogracienc.cat/

  • Amsterdam Hostal Orfeo

http://www.amsterdamhostelorfeo.com/

Mostrando 20161107_181827.jpg

Mostrando 20161107_181719.jpg

EXPRESSIONS

Resultado de imagen de orfeo tocando

“La música amanseix les feres”

Els éssers humans ens sentim, per defecte, embadalits per la música, car la música ens relaxa i ens transporta a un altre món. La música és una via per desconectar de tot, d’un entorn que ens fa mal, de moments durs…

Orfeu tenia la virtut de poder encantar a la gent amb la seva màgia, però realment, els éssers humans no necessitem a Orfeu per per quedar-nos hipnotitzats per la música, la música en si ens embadaleix.