Metodologia de la part pràctica

 

ORFEU EN L’ART

Resultado de imagen de arte

He explicat el mite d’Orfeu amb obres artistiques, és a dir, amb escultures i pintures. He començat parlant sobre Orfeu i les seves habilitats, després d’Orfeu i d’Eurídice, a continuació d’Orfeu als Inferns i per últim la mort d’Orfeu.

ORFEU EN LA LITERATURA

(La Literatura.)

He fet una recerca d’obres literaries que m’han agradat, després he fet una sel·lecció i he escogit 4 ( són les que hi han al bloc ). He parlat sobre el autor de cada obra i a continuació he fet un anàlisi de cada obra.

ORFEU EN LA MÚSICA

Resultado de imagen de musica

En aquesta part artística tracto sobre la influència i pervivència que ha tingut en la música , el mite d’Orfeu, de manera que he escollit diferents peces músicals dividides en diferents estils que tractaren principalment el mite.

ORFEU EN LA PANTALLA

Resultado de imagen de cine

Car la televivió i el cine és un element molt important a les nostres vides, el mite d’Orfeu ha sigut molt important en la història i la pantalla ha adaptat i continuat explicant la famosa història d’Orfeu. Jo he analitzat 4 elements audiovisuals, de manera que veurem com han tractat el mite, i quines variacions o diferents punts de vista n’hi han.

PERVIVÈNVIA I EXPRESSIONS

Resultado de imagen de letra O

He buscat marques, edificis i series amb el nom d’Orfeu, després he parlat una mica d’elles i us he deixat el link de cada pàgina web per si les voleu visitar.