P5 HORT MARÇ

Continuem treballant en el nostre hort. Comença a arribar el bon temps i això vol dir que es hora de plantar i veure com creixen les diferents verdures, arbres fruiters, flors…etc. Aquest dies hem fet molta feina amb l’ajuda d’en Teo. Els nens i nenes de P5 hem plantat un petit cirerer, també cebes, pèsols, enciams…etc. Com sempre hem regat i aprofitant que queda poc per la primavera hem plantat llavors de diferents flors. També cal dir que han vingut a ajudar-nos amb el manteniment de l’hort algunes mames com la Bàrbara i la Míriam. Moltes gràcies a tots i totes per la vostra ajuda. Aprofito per convidar a qui vulgui col·laborar i venir a ajudar-nos. Serà ben rebut.
Com ja sabeu tenim un convidat a l’hort que es menja les nostres verdures, el super conill. Ja fa dies que el veiem així que en Teo ens ha construït una trampa per agafar-lo i poder portar-lo al bosc amb els seus amics. Els nens i nenes estan entusiasmats amb aquest animal. Esperem que us agradi.
hort-marc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *