Bones vacances!

Unes quantes setmanes de desconnexió per tornar amb les piles carregades al setembre.

BONES VACANCES i BON ESTIU a t@ts els que em seguiu les mirades.
.

5 thoughts on “Bones vacances!

  1. GEMMA ALONSO

    Per fi t’arriben les vacances, que acabis de passar un molt bon estiu, i com tu dius, que al setembre tornem tots/es amb les piles ben carregades, i que tu ens continuis aportant totes les teves idees. PETONS!!

  2. kalinka

    Són ben merescudes! He anat seguint les teves aportacions durant el curs i sempre quedo parada de la qualitat de les troballes i de la facilitat que mostres per recollir-ho i que tot plegat no es quedi en una bonica idea “que no sé on vaig veure”.Felicitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *