Land Art amb elements de la platja

“Ones d’ART”, una  jornada artística per a  mestres celebrada ahir a l’ICE de Girona i formada per una bateria de tallers relacionats amb el mar. Sis formadores , sis propostes diferents, sis maneres de fer, però amb una mateixa visió  de com ha de ser tractada l’expressió visual i plàstica a l’escola: d’una manera creativa, vivencial, experimental, rica, imaginativa, interdisciplinària i oberta a diferents llenguatges.

Traços, rastres, grafismes, kirigami, collage, jocs visuals… ; activitats individuals, per parelles, col·lectives,…; creacions perdurables, emotives, efímeres,…quin munt d’aspectes treballats al voltant de l’ART i del MAR!

Us deixo un collage d’imatges del taller de land art que vaig portar a terme amb elements de la platja, on veureu  part del  procés i dels resultats efímers finals. Fantàstics, oi?

.

taller-land-art

4 thoughts on “Land Art amb elements de la platja

  1. Xènia R. B.

    Què interessant treballar amb aquest material. Saps si repetireu aquest curs a Barcelona? o en algun altre indret? Moltes gràcies!

    Aprofito per desitjar-te bones vacances!

  2. Xènia R. B.

    Hola Teresa, ok, doncs intentaré estar a l’aguaït de la inscripció per tal de fer-lo el curs vinent! Té molt bona pinta! Gràcies per contestar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *