Enzo Mari

Enzo Mari és un dels grans representants del disseny italià. Les seves creacions, algunes de les quals formen part de conegudes firmes comercials i d’importants museus, van adreçades tant al públic adult com infantil. Enzo Mari  busca en els objectes que dissenya, a part de la funcionalitat, una estètica i una forma innovadora i bella.

He seleccionat tres de les seves creacions que trobo molt interessants.  Es tracten d’idees senzilles i a la vegada grans idees pel potencial riquíssim de possibilitats que ofereixen.

Joc de Faules: un joc que estimula la ment dels nens i nenes convidant-los a construir i imaginar històries a partir de 6 peces de cartró, amb animals i altres imatges impreses, que permeten una infinitat de combinacions diferents.

jeudesfables

16 animals: un puzle, dissenyat en 1957,  format, com diu el seu nom, per setze animals de fusta de roure i que ,a la vegada, és un joc de construcció per a grans i petits.

enzomari_animali4

Paravent de jocs: deu panells units de cartró de tres metres de llarg amb diferents formes i decoracions que estimulen la imaginació en convertir-se en una zona de joc de possibilitats infinites.

paravent-enzo-mari

Per ampliar la informació entreu a Corraini

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *