Les 10 pintures més desitjades

A través de la web hoyesarte.com m’assabento de les 10 pintures més desitjades de la dècada. El rànquing s’ha pogut fer a partir de les vendes online de les seves reproduccions fetes a mà. L’obra que encapçala la llista és, indiscutiblement, “Nit estelada”  seguida per “Terrassa de Cafè a la nit”, totes dues de Vincent Van Gogh.

Aquí teniu la llista de les 10 obres:

1. Nit estelada – Vincent Van Gogh
2. Terrassa de Cafè a la nit – Vincent Van Gogh
3. El petó – Gustav Klimt
4. Camp de roselles a Argenteuil – Claude Monet
5. La Mona Lisa – Da Vinci
6. Le Rêve (El somni) – Pablo Picasso
7. L’esmorzar dels remers – Renoir
8. El Grit – Edvard Munch
9. Red Cannas – Georgia O’Keeffe
10. La persistència de la memòria – Salvador Dalí

Les sabeu relacionar amb la seva corresponent imatge ?

tot10_pintures

2 thoughts on “Les 10 pintures més desitjades

 1. Càndid

  Senyora Teresa,
  com a agent comercial de Gustav Klimt he de fer-li arribar la meva protesta més enèrgica. Confio que recompensi el meu representat amb una “mirada” en exclusiva. Per exemple, ara que ja tenen vostès per les seves latituds els ametllers florits, li suggereixo l’Arbre de la Vida.
  Ei, que és broma, que no és veritat que sigui l’agent comercial d’en Klimt. Va, confessa: ¿com és que no l’has posat? Ara resultarà que no t’agrada…

 2. Teresa Post author

  Ostres, ara mateix llegint el seu comentari m’adono que hi falta l’obra d’en Klimt, del meu estimat “petó” d’en Klimt. Coses del Picasa … que se l’ha deixat 😮 ( i no de la censura).

  Li he de dir, senyor agent comercial, que l’artista que representa està a la llista dels meus artistes “desitjats” i entre les seves obres es troba, evidentment, l’obra-mural de l’Arbre de la Vida, la qual tinc pendent de veure al natural en una data no gaire llunyana. S’hi apunta?

  Per altra banda, dir-li (ara em faig la xula) que tinc la sort d’haver poder vist en viu i en directe quasi totes les obres “més desitjades” de la dècada, tot i tenir pendent una gran part de les de Klimt.

  Li agraeixo molt el seu comentari. Darrerament van escassos. La culpa: la crisi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *