DRAP ART ’10/11

Fins el 9 de gener teniu temps de visitar l’exposició Drap-Art ’10/11 en el CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) la qual forma part del Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya que es ve celebrant per aquestes dates des de l’any 96.

L’exposició compta amb 150 projectes d’artistes d’arreu del món que mostren les seves creacions partint d’objectes i materials reutilitzats. En destaco les caricatures de  Hanoch Piven, les llums d’ Imanol Osa fetes amb tecles de piano o peces de bicicletes i els treballs amb cartrons de les escoles de  Barcelona que participen en el programa Agenda 21 Escolar, el qual pretén fomentar una cultura a favor de la racionalitat de l’ús i consum dels materials i la seva reutilització.

Aquí teniu un recull d’imatges:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *