Fanals

fanals

Aquests freds dies de festes conviden a crear un ambient càlid, fàcil d’aconseguir amb espelmes i fanals repartits per qualsevol racó de casa. Aquí teniu algunes senzilles  idees de fanals fets de paper. Els de la primera imatge – que il·luminen la meva escala- estan fets d’estampats digitals impresos sobre paper vegetal. M’agrada imprimir dibuixos  i fotografies sobre aquest tipus de paper per la transparència que s’aconsegueix i per com queden impreses les imatges.

Els següents fanalets són alguns dels que trobareu a la web de Marie Claire idees. M’agraden especialment els primers, fets amb incisions florals. A la mateixa web teniu un tutorial que us explicarà pas a pas com realitzar-los i també els models dels dibuixos.

fanals_marieclaire

One thought on “Fanals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *