4 thoughts on “Makedo

 1. Mireia Serra

  Des de Dinamarca, una salutació cordial i les gràcies. Ja fa temps que et segueixo i que m’ajudes a preparar les classes que faig aquí a Copenhaguen a un grup de nens i nenes de families catalano-daneses. Et passo el link del meu blog (fa poc que el faig…), i així tu també tindras la oportunitat de seguir-nos. Potser podras recollir alguns dels nostres descobriments per a Mirades…. 🙂
  http://www.mireiaserravoltas.blogspot.com
  Bon Nadal!
  Mireia

 2. Teresa Post author

  Mireia,
  m’alegro que segueixis el meu bloc i que et sigui d’utilitat. Em fa molta il·lusió rebre correus de persones, com tu, que viviu a diferents parts del món. El món, gràcies a aquestes eines, es fa petit.
  M’he mirat el teu bloc i m’agrada el que has penjat, el que dius i com ho dius.
  Et desitjo molta sort i moltes satisfaccions amb ell!
  L’aniré seguint.
  Molt bones i fredes festes!
  Teresa

 3. Paula

  hola! m’encanta aquesta idea! té tantes possibilitats! per quasualitat saps on es pot trobar? moltes gracies per les mil idees que dones!

 4. Teresa Post author

  Paula, no tinc ni idea si es ven en alguna botiga no-virtual a part de la pròpia de Makedo.
  Salutacions,
  Teresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *