Little Drifters

Aquest estiu, a Vancouver, l’artista canadenc d’origen japonès Jeff Hamada va portar a terme el projecte Little Drifters. La proposta consistia en crear una petita embarcació amb elements naturals (branques, fulles, baies, pinyes, plomes, flors,…) i estava oberta a persones amb ganes de divertir-se i de qualsevol edat , les quals estaven convocades a una jornada festiva  a la vora del llac East de Vancouver per fer navegar el seu vaixell.

Aquí teniu una petita selecció d’imatges d’aquest sensible i creatiu projecte de Land Art.

little-drifters

2 thoughts on “Little Drifters

 1. moni

  Hola Teresa!
  A l’estiu en vaig fer un… però no tinc fotos. De totes maneres no era tan espectacular. Aquestes fotos són molt maques…
  Si et passes pel meu blog he muntat una petita revista nadalenca. Espero que t’agradi.
  (molt casolana)
  Petons.

 2. Teresa Post author

  Hola Moni,
  m’ha agradat molt la teva revista. A veure si m’animo i en faig una aviat, que també en tinc ganes. Les imatges del mercat de Nadal són precioses. He estat un parell de vegades per aquestes dates a Alemanya i em portem molts records i moltes ganes de tornar-hi.
  Una abraçada,

  Teresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *