Olivier Föllmi

Passar un dia a Visa pour l’Image, Festival de Fotoperiodisme de Perpinyà, es poder gaudir al límit de la bellesa de la fotografia, que  narra vivències, sovint dures, insòlites o curioses de qualsevol lloc del món, realitzades pels fotògrafs més reconeguts del planeta. Hi ha exposicions que t’impressionen o et captiven per la història que representen , altres per aspectes més tècnics com la composició, la llum, el color, … i altres simplement per la seva bellesa.

Aquest any em “quedo” amb l’exposició del fotògraf Olivier Föllmi: “La saviesa de la humanitat”, una exposició de fotografies,  fruit dels seus viatges per tot el món, acompanyades de textos seleccionats per Danielle Föllmi amb reflexions de grans i savis mestres de totes les cultures. Aquesta mostra forma part d’un projecte humanitari que compta amb el suport de la UNESCO i que intenta transmetre un missatge de pau i de reflexió. M’agrada  aquesta idea d’associar una imatge a un pensament, la considero una activitat molt didàctica que alguns/es  ja treballem a les aules.

Aquí teniu un vídeo amb un gran recull de fotografies de Föllmi, algunes d’elles exposades a Perpinyà:

I si us ve de gust aprofundir una mica més, entreu a la seva web o al seu bloc:

http://www.follmispirit.com/

http://espoirs-sagesses.com/

2 thoughts on “Olivier Föllmi

  1. Teresa Post author

    Llàstima que aquest any, tu i la Margarita, us ho heu perdut. Sort que després de la 22, ve la 23, 24, …. (edicions).
    Realment hi havia reportatges molt interessants.
    Estic completament d’acord amb tu en que la mida en la fotografia hi fa molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *