AnimAlfabet

Em repeteixo però crec que s’ho val. Fa unes setmanes,  fent referència a la pàgina web de la botiga online japonesa Rakuten Ichiba, vaig posar com a exemple dels productes que distribueix un llibre d’un alfabet d’origami on cada lletra es pot convertir en un animal, el nom del qual comença per la mateixa. Em va agradar tant la idea i el disseny tan ben trobat de les figures, que el vaig afegir a la meva llista de coses a cercar durant les  meves vacances.

Doncs aquesta setmana,  per casualitat, l’he trobat editat en català! Quina agradable sorpresa. Una vegada a les meves mans, m’assabento que ha estat creat per Shiho Ishikawa, una graduada en Comunicació Visual i Disseny que va començar a treballar la idea d’aquest llibre quan encara era estudiant.

M’he atrevit només  a muntar un dels animals, la guatlla.  La resta, de moment, queden atrapats dins la seva lletra.

abecedari1

abecedari2

abecedari3

Si us agrada la proposta i us pica una mica més la curiositat cliqueu aquí , i no deixeu que fer una ullada a How to fold.

Ja em direu …

Ishikawa, Shiho
Animalfabet- Alphapet
Editorial Coco Books

5 thoughts on “AnimAlfabet

 1. Teresa Post author

  Res Moni,
  un minut, sense tisores ni cola.
  Més senzillesa impossible!

 2. Txell

  Genial idea!!!! a més un recurs molt divertit per descobrir les lletres als infants! on vas trobar el llibre editat en català?

 3. Teresa Post author

  El llibre el vaig trobar i comprar a Abacus, tot i que fa uns dies el vaig poder tocar en versió original en el seu lloc d’origen!!!! (i molt més econòmic).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *