Impressions amb safafes de poliestirè

En alguna ocasió he utilitzat les safates de poliestirè o porexpan per folrar-les amb  fines capes de tovallons de paper xopes de cola blanca diluïda, també com a suport de pintures amb ceres toves o com a marcs d’altres pintures i dibuixos. Avui us presento una nova proposta: convertir-les en un material d’impressió a partir de les seves bases, realitzant, tot fent pressió, dibuixos, formes o grafismes amb un llapis o bolígraf. Les primeres imatges, del bloc Creative Jewish Mom,  mostren com es converteixen en tampons d’estampació, a  les següents, del bloc Bloesem Kids, cobreixen tota la seva superfície amb tinta i després la  imprimeixen sobre un paper de color.

safates-porexpan

 Creative Jewish Mom

safates-porexpan2

Bloesem Kids

4 thoughts on “Impressions amb safafes de poliestirè

 1. Teresa Post author

  Gràcies Pepita,
  la veritat és que conec bé la pàgina de Kireei. Alguna vegada he fet referència a alguna de les activitats o projectes que publica. A mi també em sembla una web de referència. L’hauré d’afegir a la meva llista de blocs.

  Una abraçada,

  Teresa

 2. blanca

  A casa m’ha arribat un peix molt bonic fet d’aquesta manera i ara ja n’hi ha uns quants fets de tots colors.
  Una abraçada
  Blanca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *