Cinc contes matemàtics

Durant aquesta primera setmana de novembre, TV3 estrena cinc nous capítols d’ Una mà de contes. Es tracta de contes de contingut matemàtic realitzats amb col·laboració del CREAMAT (Centre de Recursos per Ensenyar i Aprendre Matemàtiques) i amb la llicència d’estudis portada a terme per la Carme Aymerich. Cada dia, sobre les 17,50 h, s’emetrà un dels contes creats amb la tècnica d’ombres. I ja en portem dos, però no patiu… a mida que es van emetent es poden veure a la web de TV3 a la carta i aviat a la pròpia web d’ Una mà de contes.

Us en deixo un, el d’avui, que porta per títol: La caravana de la Júlia i que, entre altres continguts, fa referència a la idea d’infinit. Gaudiu-ne i feu-lo gaudir en tots els seus aspectes: matemàtic, plàstic i narratiu.

8 thoughts on “Cinc contes matemàtics

  1. Xènia

    Molt xulo: el contingut, l’originalitat, la música, l’elaboració… molt metafòric i entenedor! gràcies per mostrar-lo!!!

  2. Teresa Post author

    Moltes gràcies Montserrat i felicitats per la part que et toca en aquest treball!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *