Tresors de paper

tresors-de-paper.jpg 

Aquest cap de setmana he visitat l’exposició Tresors de paper que la Fontana d’Or del Centre Cultural de Caixa Girona ofereix fins el 16 de novembre. Feia dies que ho tenia pendent i m’hauria sabut greu haver-me-la perdut, doncs, com bé diu el seu nom, es tracta de petits tresors en forma de llibres, jocs o joguets de paper.

La col·lecció, d’en Quim Corominas, la formen més de 300 peces de finals del segle XIX i començament del XX: contes, postals, nines retallables, màquines de cine, zoòtrops, cases, teatres, marionetes, jocs i moltíssimes coses més. En acabar l’exposició, un documental mostra els efectes i moviments d’aquestes delicades meravelles, que hem vist exposades dins de vitrines, protegides de les temptacions de moltes mans curioses.

Si podeu, no us la perdeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *