Flickr

rosa.jpg

Passo estones mirant imatges en Flickr i me n’adono de la quantitat de gent aficionada a la fotografia i que troba en aquest espai el lloc per exposar-la i compartir-la amb la resta del món.
Per aquelles o aquells que no el coneixeu gaire, penseu que podeu trobar fotos de qualsevol tema, ja que a cada foto que es penja se li assignen unes etiquetes amb noms amb els quals hi té relació. Per exemple: una imatge d’una rosa vermella, podria tenir les següents etiquetes: rosa, flor, vermell, primavera, Sant Jordi (si es tracta d’algú de casa nostra :-),… i en el cercador només caldria posar una d’aquestes paraules per arribar a ella o a qualsevol altra que també tingués la mateixa etiqueta. Com podeu imaginar la major part dels usuaris són de llengua anglesa, això vol dir que es troben més imatges si utilitzem aquesta llengua. Tenint un diccionari online sempre apunt això no suposa cap problema.

Parlant del cercador d’aquest portal, qui l’utilitzeu, sabreu que no és gaire atractiu. Doncs hi ha qui s’ha entretingut  a crear un nou aplicatiu molt més estètic i encara no sé si més funcional …. el problema serà que faci Flickr encara més adictiu!

flickr-rosa.jpg

http://www.airtightinteractive.com/projects/related_tag_browser/app/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *