Carl Larsson

Carl Larsson és un artista suec (1853-1919) que va dominar a la perfecció l’aquarel·la. El tinc a la meva llarga llista d’artistes preferits des que el vaig descobrir (quan era molt joveneta) en unes postals que encara conservo. En les seves obres plenes de tendresa  mostra escenes de la seva vida quotidiana on els seus set fills i filles són sovint els protagonistes.
Si us ve de gust conèixer la seva obra, aquí teniu la web adequada:

http://pintura.aut.org/BU04?Autnum=14.840

larsson.jpg

3 thoughts on “Carl Larsson

 1. LLanos

  Bones! Vull felicitar-te per la pàgina. Gràcies a la Quima que em va fer arribar l’adreça he descobert aquest “enorme calaix de recursos originals i renovats” que tant m’estan ajundant a millorar l’àrea de plàstica amb els meus alumnes. Moltes gràcies i ànims!!!!

 2. Teresa Post author

  Gràcies i celebro que la trobis interessant i útil.
  Una abraçada

 3. M.Carme Llagostera

  A mi també m’ ha agradat aquest artista. No el coneixia. Moltes gràcies per donar-lo a conèixer. No només això , tot el pilò de coses que hi ha en aquestes pàgines!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *