Cor d’ocell

“La Nona va néixer en una illa, a la vora de la mar, i es feia preguntes que no li sabia respondre ningú (Què és la poesia? On viuen els poetes? Què és l’amor?…). Els seus ulls hi veien més, i la Nona ho havia d’escriure, perquè no se li escapés com la sorra entre els dits. Decideix fer-ho i compon Cor d’ocell, el seu primer llibre. Els poetes que cercava a fora són a dins de cada ésser humà que escriu versos per explicar el que busca”.

Mar Benegas (autora) i Rachel Caiano (il·lustracions) ens expliquen un conte preciós sobre el naixement de la poesia i de l’amor.

Les il·lustracions fetes amb aquarel·la reforcen el to dolç i bell del text. El blau i el vermell juguen amb el negre per crear una plàcida atmosfera. La intensitat del color vermell representa la passió amb què la Nona cerca respostes a tot allò que l’inquieta.

Traducció: Albert Jané.

Cor d'ocell - AKIARA books (Ed. Akiara Books)

A partir de nou anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *