La porta dels tres panys 3. Els cinc regnes eterns

A en Niko se li acumulen els problemes en els diferents mons. El temps ha embogit a la Terra i va enrere. La Quiona ha quedat atrapada en el Regne de Temps i reclama la seva ajuda. Per retornar l’harmonia als multiversos, en Niko i els seus amics hauran de travessar forats de cuc, teletransportar-se a llocs desconeguts, crear universos de butxaca amb les constants universals modificades i desafiar un munt de lleis de la física. Recórrer els cinc regnes eterns serà l’única manera d’enfrontar-se a l’enemic inesperat que pretén aconseguir el poder dels multiversos. Sortiran victoriosos els nostres amics d’aquesta nova aventura quàntica?

Ple d’endevinalles que pot resoldre el lector junt als protagonistes.

Sónia Fernández-Vidal (autora) ens presenta el desenllaç d’aquesta trilogia que converteix la física quàntica en una trepidant aventura.

 (Ed. Estrella Polar)

A partir de dotze/tretze anys.

       

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *