Els fantasmes no truquen a la porta

“L’Ós i la Marmota són amics i sempre juguen plegats. És genial trobar tresors junts o cantar i ballar com si fossin estrelles. Però una tarda, l’Ós li diu a la Marmota que ha convidat l’Ànec a jugar amb ells. A la Marmota no li agrada l’Ànec. Ni l’Ànec, ni cap altre animal que pugui espatllar la seva amistat amb l’Ós. Per això està decidida a evitar que l’Ànec vagi a jugar amb ells. I serà capaç de fer el que calgui! Quins embolics provocaran les seves idees esbojarrades?”

L’Eulàlia Canal (autora) i la Rocio Bonilla (il.lustracions) ens presenten amb humor, una història d’amistat i de gelosia entre animalons que conviuen plegats.

elsfantasmesnotruquenalaporta (Ed. Animallibres)

A partir de sis/set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *