Pols d’estrelles. Carl Sagan i els misteris del Cosmos

Stephanie Roth Sisson (autora) ens explica  la història d’un nen, el Carl Sagan, que sentia una gran curiositat per les estrelles i per l’Univers. Quan era petit, en Carl va anar a l’Exposició Universal de 1939, i la seva vida va canviar per sempre més. Des d’aquell dia no va deixar de meravellar-se per l’univers, ni de mirar de comprendre’l millor.
Aquest llibre segueix la vida d ‘en Carl des del dia en què mirava les estrelles des de la finestra de la seva habitació a Brooklyn, a través de la seva passió per les novel·les de ciència ficció, fins a arribar al seu treball internacionalment reconegut com a científic en les missions Voyager per explorar els confins de l’espai.

 (Ed. Joventut)

A patir de nou anys.

Clicant a sobre de la imatge podreu veure més il.lustracions del llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *