100 Gegants. Petita guia dels gegants de Catalunya

“Una guia infantil on trobareu 100 gegants de pobles, viles i ciutats de Catalunya, gegants més antics i de més nous, gegants guerrers, reis i feudals, moriscs, pagesos i pescadors, gegants d’oficis o senyors i hereus amb barret de copa o barretina i dames amb vestits arriats amb algun bandoler de trabuc. Tampoc ens hem oblidat dels gegants que representen les diferents parts del món. Trobareu també uns gegantons de mig cos força originals i tot un reguitzell de figures simbòliques i imaginàries. És més, fins i tot uns titellaires ens han descobert els gegants més petits del món…

La selecció dels gegants ha anat a càrrec d’Heribert Massana, mentre que les il·lustracions són de JuanolO. 

(Ed. El Cep i la Nansa)

A partir de vuit/nou anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *