Sortida al zoo P3

Els infants de P3 vam anar al zoo per aprofundir el nostre treball.

Els liles van investigar i descobrir novetats sobre els nius i els vermells vam veure en viu i en directe els animals que estem treballant i alhora fent la comparativa.

Després vam dinar i jugar plegats.

 

P3 CONSIGNES DE CARNAVAL

PER CARNAVAL TOT S’HI VAL!

Els nens i nenes de 6è amb rodolins ben recitats i tots ells ben caracteritzats ens conviden  a veure i conèixer el Rei Carnestoltes! ens vol fer un pregó i dir-nos les consignes de tota la setmana!!!
Aquest any…un dia  amb roba de gegant!!! un altre amb ungles pintades, cabell pintat  o també podem portar un peluix de dormir, o roba d’esport…. Cada dia una bojeria diferent!!!

 

 

 

L’embaràs i els bebès

Tal i com us informava en l’escrit que heu rebut en el sobre aquí trobareu les fotos dels diferents aspectes que hem anat treballant descobrint, aprenent i familiaritzant.

 

LA PANXA

La Cristina (mama Aniol), La Sara (mama Dilan) i la Samira (mama Anne) estan embarassades del Genís, de l’Aria i de la Vega i la Lia. decidim que vindran una dia a la classe.

La Lola (mama Martina) també estava embarassada  de la Sara però ja fa alguns mesos que va néixer!

Arriba el dia i només ha pogut venir la Samira! La Cristina i la Sara han hagut de quedar-se cuidant a l’Aniol i al Dilan que s’han posat malalts! Llàstima!

EL MELIC I EL CORDÓ UMBILICAL

Tots tenim melic?

Per a què serveix?

com ens alimentem dins la panxa?

Què passa amb el cordó umbilical  quan naixem?

POSICIÓ CORPORAL

com estem dins la panxa de mare? com posem el cos?

què fa el bebè  quan vol sortir?

ALIMENTACIÓ

què i com mengem dins la panxa?

què i com mengem quan estem fora de la panxa?

MESURA

quan mesuràvem quan vam néixer? i ara?

què ha passat?

 

Noticia d’última hora!

Ja han nascut tots els bebès que estaven a la panxa.

Benvingudes Vega i Lia!

Benvinguda Ária!

Benvingut Genís!

 

 

 

 

 

 

 

JOC SIMBÒLIC

El joc és l’activitat per excel·lència de l’infant, és una activitat natural i també un dret universal.

El joc permet aprendre i créixer a través de l’experiència d’una forma natural i lúdica, i dóna als infants la oportunitat d’imaginar, descobrir, experimentar, resoldre problemes o situacion s amb creativitat, amb la llibertat de poder decidir i provar noves solucions.

 

Microespais del matí

És necessari respectar i acompanyar la transició casa-escola; quan els infants arriben al matí des de l’escola s’ofereixen diferents propostes amb diferents tipus de materials  per tal que les famílies puguin fer un comiat tranquil i progressiu i per tal que l’adult pugui rebre i oferir l’ajuda i l’acompanyament així com una mirada individual i personal  a cadascú dels nens i nenes.

 

ANIVERSARIS DE P3

AIXÍ CELEBREM ELS ANIVERSARIS ELS VERMELLS I ELS LILES.

TOTS JUNTS ENS PREPAREM PER CELEBRAR L’ANIVERSARI DELS COMPANY/A QUE FARÀ ANYS!!

FEM LA CORONA AMB LA TEMÀTICA, MATERIALS I DECORADA AMB EL QUE ELLS DESITGEN.

PREPAREM TAULES I CADIRES, PASTÍS, ESPELMES, LA MÚSICA, LA CÀMARA DE FOTOS, TANQUEM LLUMS, DEMANEM UN DESIG I… A BUFAR!!

TALLEM, REPARTIM, ENS ESPEREM A QUE TOTHOM TINGUI EL SEU TROS I JA PODEM MENJAR.

MOLTES FELICITATS!

UN DIA DE PSICO DELS VERMELLS

La sessió de psico d’avui dia 28 de gener de 2019 ha estat especial!

Els vermells han iniciat la sessió nocturna… per tirar la muralla han estat a les fosques!

Després hem jugat a fer cases, castells, princeses, lluites, corre cuites, llops, caputxetes, mags… i fins i tot hem fet algun concert! Ens ho hem passat pipa!

Per tancar la sessió i passar al pensament, han construït amb fustes el joc que anteriorment han fet i aquí teniu un petit tastet!

PSICO AMB FAMÍLIES

La oportunitat que les famíllies puguin fer psico amb els seus fills i viure per un dia aquesta experiència.

Les famílies fan una primera sessió a  P3 per iniciar aquest projecte d’escola, la psico,  i una segona sessió que serà per fer el tancament i acomiadar-nos de la psico quan els infants acabin 1r de primària.

PSICO LILES I VERMELLS

Què es pot fer a la sala de psico?

Jugar, saltar, córrer, demanar ajuda, donar idees, descobrir nous amics, posar-se robes, enfilar-se, trepar, amagar-se, tirar coixins, balancejar-se, construir, imaginar, rodolar,etc!

Què no es pot a la sala de psico?

Intentar no fer-nos mal a nosaltres mateixos, no fer mal als altres( pegar, fer empentes, mossegar, etc) tirar construccions que han fet els altres,etc.

Escalfem i preparem el cos….

Ens preparem per tirar la muralla i…

1,2,3 Jaaaaaaaaa!

3,2,1…STOP! L’estona de joc ha acabat.

Acabem la sessió fent diferents propostes per passar de l’acció al pensament! I pensar què hem fet, com ho hem fet,amb qui hem jugat, amb què hem jugat…

 

L’ESPAI EXTERIOR: EL PATI

ESPAI DE JOC LLIURE, PER IMAGINAR, CREAR, JUGAR, BUSCAR, OBSERVAR, MOURE’S, RELACIONAR-SE AMB DIFERENTS INFANTS DE DIFERENTS EDATS I ADULTS DE TOTA L’ESCOLA.

UN ESPAI AMB DIFERENTS PROPOSTES: ESPAI SORRAL, ESPAI PÌLOTES, ESPAI PORXO, ESPAI MOTOS I PATINETS, ESPAI BICIS, ESPAI DE L’ESTRUCTURA, ESPAI DE LES RODES, ESPAI DE LES CAIXES, EL TIPI, EL JARDINET, ELS TRONCS I ESPAIS NATURALS…