4t SJ SESSIÓ DE PSICO

Ho portaven tot el curs demanant i finalment ha estat possible! Avui hem pogut anar a fer una sessió de psico per recordar “vells temps”. Ha estat un matí enèrgic, ple de salts, corredisses i cops de coixí! Hem llençat la muralla a terra i hem gaudit de valent! L’espera ha valgut la pena!

Si voleu veure el vídeo i les imatges, només heu de fer clic a la foto.

CANTATA “ON ÉS EL PONT?”

Aquest matí, els nens i nenes de Cavall Bernat i Sant Jeroni hem interpretat la cantata titulada “On és el pont?” juntament amb altres infants de les escoles de Molins de Rei.

Aquest ha estat un dels actes dins la commemoració de la caiguda del Pont de les 15 arcades. Així doncs, poder participar en aquest projecte ens ha permès conèixer la història del patrimoni de Molins i poder explicar-la a través de la música i d’un llibre escrit per la Laia Martínez i la Montse Pino.

Aquest resultat ha estat el fruit de setmanes de treball amb l’aprenentatge de les cançons i els seus moviments, compostes pel Paco Moreno. Finalment, estem contents i contentes d’haver pogut gaudir-ne. Ha estat una experiència molt bonica.

Si cliqueu a la imatge podreu veure algunes fotografies.

MEREIXO UN CARRER 4T CAVALL BERNAT – CURS 21-22

Cavall Bernat vam portar a terme un projecte conegut com “Mereixo un carrer”. Aquest projecte, liderat per la Rosa Liarte, consisteix a fer un estudi dels carrers del nostre municipi i analitzar la quantitat de carrers amb noms de dona i d’home. 

El procés que vam seguir va ser conèixer de prop el nostre carrer, com era abans i passar a analitzar els carrers de Molins de Rei. Posteriorment, vam muntar una petita exposició al passadís de la nostra classe amb dones que havien fet alguna cosa important a Catalunya i que creiem que podrien ser adients per rebre un nom de carrer de la vila. Finalment, vam preparar la nostra argumentació per portar-la a l’Ajuntament de Molins de Rei i fer-los propostes de dones fins a arribar a  l’equitat entre els noms de carrers.

Si cliqueu a la imatge entrareu a l’àlbum del GoogleFotos corresponent.

#PROJECTERIU OBSERVEM EL RIU LLOBREGAT AL DELTA. CURS 21-22

Arribem al final de l’observació del nostre riu: El riu Llobregat.

De la mà dels mestres del Cda Can Santoi hem observat i analitzat el tram del delta del Llobregat. Hem fet servir la mateixa metodologia científica d’observació, recollida d’evidències i dades i anàlisi de les mostres.

El fet d’observar els mateixos paràmetres en tres trams diferents de riu ens ha portat a treure conclusions molt interessants. Aquestes conclusions seran el punt final del nostre viatge pel riu.

A continuació, si feu clic a la imatge, podreu veure les fotos i deixar que siguin els protagonistes que us ho expliquin.

 

#PROJECTERIU EL RIU LLOBREGAT AL SEU PAS PER MOLINS DE REI. CURS 21-22

Hem començat el tercer trimestre del curs amb un objectiu ben clar: Coneixer el riu Llobregat.

Per fer-ho, res millor que observar-lo i analitzar-lo en el seu pas per diferents trams. En aquesta aventura comptem amb l’ajuda i complicitat del Cda de Can Santoi i del Cda de l’Alt Berguedà.

Hem començat pel tram que ens queda més a prop de casa. El pícnic de Can Baruta. Hem fet moltes anotacions de les observacions en un quadern i més endavant les compararem amb el que observem al curs alt i a la desembocadura.

SPEED DATING 4T CAVALL BERNAT – CURS 21-22

El grup de Cavall Bernat ha tornat amb moltes ganes d’explicar-se com han anat les vacances. La solució que hem trobat has estat fer un Speed Dating, on cada parella tenia un minut per explicar-se les vacances. Passat aquest interval, canviaven de parella. Ha estat una experiència profitosa i han pogut interectuar en petit comité amb companys i companyes amb els quals, potser, no ho haguessin fet.