PROJECTE d’APS: “DONACIÓ DE SANG”

Projecte d’APS: “Donació de sang”

Un projecte educatiu amb utilitat social

L’Aprenentatge i Servei és una metodologia educativa molt apropiada per transmetre valors i formar ciutadans compromesos. És un projecte que neix a l’escola per sortir al carrer i fer participar tothom.

<

Aquest projecte està dirigit cap als menors d’edat, els quals no poden donar sang, però sí que poden implicar-se en la difusió de la necessitat de donar sang. En aquest marc, des del projecte se’ls explica la realitat social i la necessitat real de la donació de sang.

Per quarta vegada, Tortosa acollirà una Marató de donació de Sang. El proper divendres 15 d’abril de 2011, de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament), es podran realitzar donacions al Teatre Auditori Felip Pedrell a la 4a Marató de Donació de Sang de Tortosa.

ACTIVITATS I ACTUACIONS

Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

article aps