Educació Física

LA CURSA DE COLORS

La cursa de colors es realitza des de fa diversos anys al Ceip La Mercè organitzada pels especialistes d’Educació Física. Es duu a terme l’últim divendres de cada mes i consisteix en una cursa de relleus on hi van participant al llarg de l’any tots els/les alumnes del centre.

Hi participen tres equips: blau, groc i roig. Els alumnes d’Infantil són acompanyats per alumnes de Cicle Superior. Passem una estona divertida i aprenem a jugar en equip i fomentar valors com la solidaritat i el companyerisme.

A continuació hi ha un vídeo de la cursa de colors del Gener 2009.

I Trobada de Centres de Primària

Uns 20 alumnes i 3 mestres del Ceip La Mercè de Tortosa van participar el 7 de Maig a Móra la Nova en la I trobada de Centres de Primària, en la qual es van trobar uns 800 alumnes. L’activitat, organitzada pel Consell Esportiu de la Ribera d’Ebre, aplegà escolars de dinou centres amb l’objectiu de promocionar la pràctica esportiva des d’una vessant recreativa i ludica.

IX CURSA POPULAR

TROBADA DE BATUKA
CEIP REMOLINS I CEIP LA MERCÈ

El dia 18 de Juny del 2009 es va celebrar al CEIP La Mercè la II Trobada de batuka d’alumnes del CEIP de Remolins i del CEIP La Mercè.
Aquesta trobada preten fomentar els hàbits saludables i els valors de la convivència i el respecte entre els alumnes de diferents centres mitjançant la una forma d’activitat física diferent: LA BATUKA.
També preten motivar als més petits del cole per a una futura participació en l’activitat.
A continuació us mostrem un recull de fotos i cançons que exposen tot el que vam realitzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *