PDI- PISSARRA DIGITAL INTERACTIVA

Les pissarres digitals interactives Escola oberta. Una nova eina de treball a l’aula: Manual pdf. aproximació a l’ús de la pissarra digital

XTEC Tecnologia de la informació. Les pissarres digitals interactives

http://www.xtec.cat/recursos/tec_inf/pissarres_digitals.htm

Enllaços i recursos aplicables a les pissarres digitals

http://pissarradigitalmontbaig.wik.is/ Materials per a  la Pissarra Digital de l’Escola MONTBAIG
http://sagiaic.com/centresbloc/ Pàgina web  en català

http://www.xtec.cat/centres/a8027365/concurs/concursple/index.htm Recursos de diferents àrees per l’Educació Infantil i Primària.

http://www.pizarras.enlaces.udec.cl/index.php?option=com_weblinks&catid=21&Itemid=23&Itemid=23 Enllaç a recursos per diferents àrees i per mantenir actualitzat el software de la nostra pissarra.

http://reporteducacio.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=427&Itemid=100054 Recursos elaborats per mestres de diferents escoles i orientats a Educació Infantil i Primària. Trobarem també galeries d’imatges per elaborar materials d’aprenentatge.

http://www.dulac.es/ Pàgina en llengua castellana i molt completa que ens ofereix informació de projectes, recursos, esdeveniments, imatges i formació relacionat amb les PDI.

http://phobos.xtec.net/fadults/wordpress/?p=28 Pàgina orientada a la formació d’adults, peró conté molta informació i recursos aplicables a l’Educació Primària i Secundària.

http://www.pangea.org/dim/recursosmultimedia/ Recursos multimedia i on-line per la pissarra digital interactiva.

http://blocs.xtec.cat/presentaciopdi Bloc que pretén recollir recursos i aplicacions per la PDI.

http://www.craanadeaustria.org/paginaweb/pizarra/ Pàgina que ofereix un munt d’activitats en llengua castellana per utilitzar amb la PDI. Trobarem recursos de diferents àrees i tots ells molts extensos.

http://intranet.sigmat.com/enlacesdim/ Pàgina que ens ofereix enllaços ordenats per categories (cursos) i per àrees. Compta amb la participació de la Comunitat DIM.

http://www.educarioja.org/educarioja/pizarradigital/repositorio.htm Pàgina dins Educarioja.org que ens ofereix un llistat d’enllaços a recursos PDI.

http://www.pizarrasinteractivas-recursos.net/ Recursos lliures per a les nostres pissarres digitals.

http://recursospdi.wordpress.com/ Bloc que ens mostra gran quantitat de recursos ordenats en 5 categories.

http://blocs.xtec.cat/pissarradigital/ Un bloc que presenta recollits molts enllaços a aplicacions i pàgines on podem trobar recursos per la PDi.

http://education.smarttech.com/ste/en-US/ed+Resource/ Recursos en llengua anglesa pels qui disposen d’una smart board.

http://www.internet4classrooms.com/smart_board.htm Pàgina que ens dona molts enllaços de diferents pàgines per la nostra smart board.

http://especial.wetpaint.com/page/Todo+sobre+la+Pizarra+digital Pàgina que ens posa al corrent de què és una PDi així com ens facilita un gran quantitat d’enllaços.

http://acacias.wikispaces.com/PDI Una de les pàgines mes completes pel que fa al tema PDi. Podem trobar de tot. Val la pena fer una ullada molt acurada i sense presses.

–  ACTIVITATS AMB PDI

Web’s

Recursos per al professorat

Més recursos per al professorat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *