Shingeki no Kyojin

Shingeki no Kyojin (Atac als titans) és una sèrie anime i manga escrita i il·lustrada per Hajime Isayama. La història es desenvolupa en un futur on la humanitat ha estat envaïda per uns éssers als que els anomenen Titans i els únics humans que queden es troben en una ciutat protegida per una immensa muralla de 50 metres dividida en 3 districtes, tres vegades més alta que els titans. 107 anys després de la construcció de la muralla, apareix un tità més alt que la muralla (el tità colossal, que fa 60 metres) i que fa un forat en aquesta permetent que altres titans entrin a la ciutat. Eren Jaeger és un noi que juntament amb la seva germana adoptada Mikasa Ackerman i el seu amic Armin Arlert, viuen de molt a prop l’entrada dels titans a la muralla. Això comporta la mort de moltes persones, incloent-hi la mare d’Eren, fent que Eren i els seus companys s’uneixin a les forces armades per combatre els Titans com a venjança.

Aquesta sèrie la podem relacionar amb la titanomàquia, que és la batalla que va esdevenir entre dues races, els déus i els titans, encara que en aquest cas, la guerra contra els titans és entre humans i titans.

Mireia Gil i Xènia Serra
2n Batxillerat C

5 comentaris a “Shingeki no Kyojin

  1. Retroenllaç: Shingeki no Kyojin | La cinta de Νί&ka...

  2. Quin treball més bén trobat! Aquesta sèrie d’animació m’encanta sobretot quan és lia parda. Em fa molta gràcia en Levi Ackerman perquè és un maniàtic de la neteja. Continuo esperant la segona temporada. M’ha agradat molt aquest apunt. Felicitats! b(^-^)d

  3. Carai no sabia de l’existència d’aquesta pel•lícula però la veritat és que llegint la vostre sinopsis potser vaig a buscar-la al “videoclub” jaja sembla mentida que fins i tot a la pel•lícula poc coneguda s’hi poden trobar referents.

  4. Una de les meves sèries de manga preferides!!
    És un apunt genial,de veritat!! És increible la capacitat que tenen en crear històries com aquesta.Eren Jaeger és genial!!! Felicitats!! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *