Casi 300

 FITXA TÈCNICA

Títol original: Meet the Spartans.

Any: 2008.

Durada: 84 min.

País:  Estats Units.

Director: Jason Friedberg, Aaron Seltzer.

guió : Jason Friedberg, Aaron Seltzer.

Música: Christopher Lennertz.

Fotografia: Shawn Maurer.

Repartiment: Siguin Maguire, Carmen Electra, Ken Davitian, Kevin Sorbo, Diedrich Bader, Method Man, Jareb Dauplaise, Travis Van Winkle, Nicole Parkerl

Productora: 20th Century Fox / New Regency Pictures / Regency Enterprises.

Gènere: Comèdia | Paròdia. Antiga Grècia. comèdia absurda.

Sinopsi:

Paròdia de l’exitosa pel·lícula “300“. L’heroic Leònidas, sense més armes que la roba interior de cuir i una capa, lidera un grup de 13 espartans en defensa de la seva pàtria contra els invasors perses.

Premis: 2008: 5 Nominacions als Premis Razzie, incloent pitjor pel·lícula, director i guió.

 RESUM

La pel·lícula comença amb un grec inspeccionador de nadons, que a part d’inspeccionar el fill de Shrek i conèixer Brad Pitt i Angelina Jolie, descobreix Leònidas, l’espartà perfecte.

El narrador explica que la seva infantesa va ser dura, la seva àvia l’entrenava en l’art de la lluita, li ensenyaven a no témer el Sr. White de James Bond. Diu també que va ser enviat a les muntanyes perquè sobrevisqués i lluités amb Happy Feet. Després Leònidas torna a Esparta per ser proclamat rei, hi coneix una jove anomenada Margo i s’enamoren.

Després d’uns anys apareix Leònidas entrenant brutalment el seu fill, una paròdia de la WWE en el paper d’Undertaker aplicant el seu Tombstone Pile Driver, i després li pega amb una cadira; fins que vénen uns missatgers perses. Leònidas es reuneix amb ells, i l’emissari li comunica que Esparta serà devastada pel rei Xerxes. Leònides es queda pensant i quan decideix, veu la seva dona i el missatger en un apassionat petó . Leònidas s’enfurisma, dóna una puntada a l’emissari i el fa caure a la fossa de la mort . Però després apareix una Britney Spears rapant-se, Sanjaya Malakar “cantant” i Ryan Seacrest al costat del jurat d’American Idol. Leònidas també els llança tots a la fossa de la mort.

El narrador diu que Leònidas s’ha de reunir amb els èfors, que riuen del seu pla d’atac (ja que sembla que està practicant sexe) i consulten amb l’oracle, que no és ni més ni menys que Betty, la lletja. Leònidas torna a casa i parla amb la seva dona. Ella l’anima a seguir amb la seva decisió. Leònidas mana al seu capità que recluti 300 homes, però ell només aconsegueix reclutar-ne tretze. Leònidas coneix Sonio, fill del capità, qui és el nou “superguerrer d’Esparta”.

Els espartans marxen cap al congost, i es troben amb un ésser geperut i deforme que diu ser Paris Hilton, i que vol unir-se al seu exèrcit. Leònidas ho rebutja i més tard s’enfronta a un ball de hip-hop amb un grup petit de perses el capità és Method Man Mentrestant, Margo és advertida per un membre de la Cambra Espartana de convèncer una audiència per enviar reforços als 13 espartans.

Leònidas després de la “lluita “, es troba amb Xerxes, qui li ofereix un dia de viatge a Las Vegas amb tot pagat si es rendeixen i deixen Esparta a les seves mans; mentre que els seus guerrers deien que es rendís per poder anar a Las Vegas, Leònidas no accepta i això provoca que Xerxes mani als seus millors guerrers, uns rapers nord-americans de l’altre costat del món que provenen de Harlem, a Nova York, i que en una lluita de rap li destrossen els dos ulls a Dilio, un guerrer espartà. Leonidas envia Dilio a una missió que es tracta d’explicar la seva gesta als altres per portar reforços. Margo es reuneix en privat amb Traidoro, un membre de la Cambra, i li prega que enviï reforços a Leònidas donant-li una nit de sexe a canvi. Mentrestant, Paris Hilton, enfadada amb Leònidas per no haver estat acceptat en el seu exèrcit, parla amb Xerxes i li revela d’un camí secret per acabar amb els espartans, a canvi que netegi el seu expedient, el nou bossa de Channel i treure-li la gepa. Xerxes hi accedeix i parla de nou amb Leònidas, dient-li que es rendeixi davant del seu nombrós exèrcit (que en realitat és una pantalla blava de cinema, però els espartans s’espanten igual al veure milions de perses corrent cap a ells).

Mentrestant, la reina es troba a la reunió de la Cambra, fent a la gent un gran un ball eròtic, que li donen diners. Ella es fica els diners en l’escot i comunica a tots la situació de Leònidas, però Traidoro la traeix i, per la fúria, Margo s’enverina amb el vestit de Spiderman 3 amb el seu simbioide. Lluita contra Traidoro, però descobreix que ell té els poders de l’Home de Sorra. No obstant això, ella li pega un cop de peu i això fa que els testicles d’en Traidoro surtin per la seva boca. La reina Margo, finalment, pren una aspiradora de mà, i succiona fàcilment al “Home de Sorra”.

En la guerra contra els perses, Leònides i els seus homes es troben desprotegits. Ghost Rider apareix en les files enemigues, però és derrotat fàcilment amb un extintor. Els perses deixen anar la seva bèstia, que resulta ser Rocky Balboa i Sonio se li acosta, però Rocky ho decapita d’un cop de puny. El Capità (pare de Sonio), embogeix i pega un cop de puny a la barbeta a Rocky, tirant-li la perruca; després un cop de dreta a l’estómac i se li cau els pantalons, i el Capità queda sorprès pel que veu: Balboa porta bolquers per a adults. Aprofitant la distracció, el boxejador li pega i el Capità cau a terra. En mirar cap a la seva dreta, l’home troba al pis un ganivet, una pistola i una xeringa amb Botox. Prenent la seva millor decisió, agafa la xeringa i se la clava amb força al cap, ocasionant la mort de Rocky Balboa per sobredosi de Botox. En veure això, Xerxes pren una llança i la llança al Capità, qui mor pocs segons després. Leònidas persegueix Xerxes en venjança de la seva Capità, però quan ho fa entra a un videojoc que parodia Grand Theft Acte: San Andreas. Leònides troba un cotxe, s’entreté una estona amb ell escoltant la cançó de Barbie Girls, i quan troba armes decideix anar per Xerxes. En aquests moments, es pot veure un tatuatge sota dels abdominals de Leònidas que diu ” San Andreas “. Xerxes escapa i es troba l’espurna vital All Sparx de Transformers. Entra al cotxe i activant el poder del cub, es transforma en Jerjestron.

Els espartans s’espanten en veure-ho, però quan Jerjestron avança es desconnecta del seu endoll i cau sobre els espartans, aixafant. Dilio, que havia estat enviat anteriorment per Leònidas per alertar a Esparta que perdrien la batalla, torna a la seva ciutat i li dóna el missatge a la reina Margo, a qui reconeix només després tocar-li els pits. Dilio apareix uns anys després comandant cent mil espartans (agregats visualment per una pantalla blava ), però en estar cec, els dirigeix ​​per un altre camí i acaben a la ciutat de Malibú, assassinant sense voler a Lindsay Lohan que sortia de rehabilitació, una altra vegada.

Finalment, es pot observar un musical amb els personatges de la pel·lícula, interpretant ” I Will Survive “.

TRÀILER:

                                                     

 

 

CRÍTICA:

Per a mi aquesta pel·lícula no és ni bona ni dolenta, més aviat és absurda ja que parodiant Esparta i els espartans intenten fer riure la gent (a vegades o fan) però crec que aquesta pel·lícula és per dormir-se.

Aaron Romero
4t ESO Llatí opt.3

14 comentaris a “Casi 300

 1. Salve!
  Felicitats Aaron (legolas) pel teu treball!

  Crec que has fet una bona feina i sobretot té bona pinta aquesta pel·lícula, d’aquelles per passar l’estona. Es una miqueta absurda pero què es una comèdia sense ser una miqueta absurda?
  Molt bona feina Aaron!

  In proximum!

 2. XXVII—XI—MMXIV
  Bonum diem!
  Jo he vist —fa relativamet poc a més— la pel·lícula 300, i el trailer m’ha semblat bastant graciós, perquè tots els personatges s’asemblaven molt i la història seguia la cronologia de la pel·lícula. Encara que, com dius, és una parodia de Esparta, i és una mica trist que sigui així, la pel·lícula només pretent fer sonreir a la gent i intentar que la gent s’oblidi dels altres problemes, per això m’agradarà!
  Moltes felicitats pel treball!
  Vale!

 3. La veritat és que el tràiler m’ha esultat graciòs encara que no m’agradaria veure la pel·lícula completa, s’em faria molt aburrida, perquè per el que he vist, seria la típica comèdia on fan marranades i coses d’aquestes. Tampoc he vist la pel·lícula 300, així que prefiriria veure aquesta. El resum i la crítica estàn molt bé, felicitats!

 4. Bonum Diem!

  Ami personalment no m’ agrada aquesta pel.licula, ami no em fa gràcia aquesta parodia amb espartans i Esparta.

  Vale!

 5. Salve!
  La veritat es que jo no he vist la pel.lícula original, peró sempre he tingut ganes de veurela. Pel que he vist en aquest tràiler aquesta versió ha de ser una comédia bastant divertida, una mica anada de voltes, d’aquelles que no pares de riure. Hauré de veure-la!

 6. Salve!
  La veritat es que jo no he vist la pel.lícula original, peró sempre he tingut ganes de veurela. Pe’l que he vist en aquest tràiler aquesta versió ha de ser una comédia bastant divertida, una mica anada de voltes, d’aquelles que no pares de riure. Hauré de veure-la!

 7. Salve!
  La veritat es que jo no he vist la pel.lícula original, peró aquesta comèdia m’ha fet molta gràcia. sembla d’aquelles anades de voltes ambles que no pares de riure per l’estupidessa de les escenes i comentaris. Hauré de veure-la!

 8. Bonum diem!
  Moltes felicitats, Aaron.
  Quan he vist el trailer m’ha fet riure.
  Mai no he vist aquesta película, però fa riure a la gent i aixó fa que comenci a agradar-me i que em donin ganes de veure-la.
  Es fascinant com poden haver tants referents clàssics inclósa una parodia.
  In proximum!

 9. Salve !

  Felicitats per l’apunt, he vist aquesta pel·lícula i sincerament penso que és una mala comèdia perquè està plena d’acudits que a mi personalment no em fan gens de gràcia, però de tota manera, cal reconèixer que és molt millor que l’original en tots els sentits.

  Vale !

 10. Salve!!
  Personalment,odio molt aquesta pel.lícula,ja que,per mi té un humor MOLT absurd,és molt millor 300 sens dubte.
  Bona feina,Aaron!

 11. Enhorabona Aaron pel teu apunt. La veritat és que mai he vist aquesta pel·lícula, encara que he sentit parlar d’ella. Pel que sembla al tràiler és una pel·lícula divertida.
  Vale!

 12. Salve.
  Felicitats per l’apunt Aaron, has escogit una pel·lícula força coneguda i divertida.
  És original veure con una parodia esta plena de referents clàssics.

 13. Salve!
  A mi personalment aquesta pelicula em fa gracia fins a cert punt, le vist més d’un cop, i es fa pesada. té un humor bastant tonto. Pero enhorabona Aaron aixo no treu que el teu treball estigui molt bé.
  Vale

 14. Hola!
  Aquesta pel·lícula és absurda però la veritat és que és distreta. Això sí, es basa en l’humor tonto i fàcil, però sempre és divertit veure una pel·lícula d’aquestes.
  Molt bon treball!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *